Látogató számlálók

Szöveges online látogatószámláló.Ne felejtsük el kitölteni a www. ot https:// -nélkül ahova a weboldalunk címe kell.

<script type="text/javascript" src="https://fastonlineusers.com/on2.php?d= www. WEBOLDALAD CÍME IDE/"></script><span style="font-weight: bold;">&nbsp;l&aacute;togat&oacute;van az oldalon.</span></a><br><br></div><a href="https://rickyy.blogol.hu/"></a></body></html>

MINTA:

 

https://www.99counters.com/

Jó látogatószámláló hiszen országok szerint mutassa az összes aznapi és az online lévő látogatókat. Az oldalra regisztrálni kell. Lehetőség van testreszabásra is.

MINTA:

 

 

 

 

https://www.flagcounter.com/

Nagyon jó látogatószámláló nekem elnyerte tetszésem hiszen országok szerint mutassa a látogatókat. És 2 fajtán i mutassa azt mint egy földgömbön és egy sima zászlós táblázatban. Érdemes kipróbálni. És ha rá klikkelünk akkor kidob egy részletesebb látogatottságot. ahol órára pontosan mutassa hányan voltak.

MINTÁK:

free counters       free counters

 

 

https://www.shopzeus.hu/latogato-szamlalo.php

Ezen a weboldalon magyarul egyszerűen tudsz csinálni kiseb látogató számlálót. Ez nagyon kis egyszerű és praktikus. A hibája az hogy ahányszor megnézik a weboldalt annyiszor számolja azt az eggy embert szóval ha én 3x ráklikkelek akkor +3 al növekszik a láogatószámlálón a látogató.

MINTA:

látogató számláló

 

 

https://whos.amung.us/

Ez egy nagyon hasznos onlne látogató számláló. Lehetőség van saját színt keverni. Az a lényeg hogy több funkciós lehetőség van a weboldal széleire tenni vagy akár csak simán a weboldalba illeszteni.

 

MINTA: