Android windowsra

Információ

Ezzel az alkamazással androidot telepíthetsz fel a saját számítógépedre. (Windows XP/7/8, MAC OSX) Android alkalmazásokat futtathatsz a gépeden. És támogatja a magyar nyelvet a program!

 

1. Töltsük le az alkalmazást itt a LETÖLTÉS - DOWNLOAD lehetőséggel vagy akár a hivatalos oldalról is letölheted https://www.bluestacks.com/

  

 

2.Indítsuk el a BlueStacks-SplitInstaller_native.exe fájlt.

 

3. Klikkeljünk a Continue gombra.

 

4. Mind a két mező legyen kipipálva. És aztán kattints az Install gombra

 

5.Vájunk még telepíti az alkalmazást. Ha befejezte a telepítést a program automatikusan elindul.

 

Tapasztalat

A programot 1 héten keresztül teszteltem és nekem nagyon bevált. Természetesen vannak kiseb nagyobb hibák, de ez legyen a legkisebb probléma. Eggyes alkalmazásoknál befagy és újraindul az "Android ". Nagyon testreszabható kis program. Ez alatt azt értem hogy akár a Go Launcher EX alkalmazást is feltelepíthetjük. Ez az alkalmazás testreszabja az ún. kezdőlapot. 

A beálításoknál is hasznos funkciók vannak mint például az Alkalmazások méretének módosítása vagy akár a Felahsználó csatlakoztatása funkció.

Adroid alklamazásokat mint mobilon itt is akár Google Play -en keresztül tölthetjük le. Vagy ha akár van egy .apk típusú fájl a gépeden akkor egyszerűen a .apk fájl megnyitásával automatikusan feltelepíthetjük az alkalmazás a BlueStack programba. Nagyon sok érdekes funkció van még ebben a programban érdemes kipróbálni.

Képek a programról: